Online zárszámadó közgyűlés

Tisztelt Szövetkezeti Tagok, Nem tag Tulajdonosok!

A szövetkezet igazgatósága úgy határozott, hogy vírushelyzet okozta bizonytalanság miatt, elektronikus eszközökkel tartja meg a 2020. évi zárszámadó közgyűlést. A rendes közgyűlés 2021. május 12-én 0:0 órától május 27-én 0:0 óráig tart. A szavazás szabályairól írásbeli értesítést kapnak a meghívóban. Az elektronikus szavazás megtartásának indokai azok az előző bejegyzésben részletezett okok, amelyek azóta sem változtak.

A beszámoló és tervezet dokumentumai a “Beszámoló” menüpont alatt találhatóak. A határozati javaslatokról a “Szavazás” fülre kattintva lehet szavazni a fent jelzett időintervallumban. A belépéshez a meghívóban megadott jelszó szükséges, a szavazáshoz pedig az az egyedi azonosító szám, amelyet korábbi közös-költség értesítőjük jobb felső sarkában találhatnak ( kötőjel nélkül írják be!). A közgyűléshez kizárólag a szavazás oldalon lehet hozzászólni. Jegyzőkönyvbe csak azok hozzászólásai kerülnek, akik megadták azonosító adataikat, és részt vettek az online szavazáson.

Kérem szíves részvételüket!

Tisztelettel: Budai László szövetkezet elnöke

1 hozzászólás

  1. Budai László dátum 2021.05.19. 08:01

    Helyesbítés:

    A meghívóban helytelenül hivatkoztam a 102/2020. (IV.10.) kormányrendeletre, amely hatályát vesztette. A jelenleg hatályos rendelet a veszélyhelyzet során a személy- és vagyonegyesítő szervezetek működésére vonatkozó eltérő rendelkezések újbóli bevezetéséről szóló 502/2020. (XI.16.) Kormányrendelet, amely tartalmilag megegyezik az érvénytelenített rendelettel.

Szóljon hozzá!