Online közgyűlés – előzetes tájékoztatás

Tisztelt Szövetkezeti Tagok/ Nemtagok!

Értesítem Önöket, hogy a szövetkezet igazgatósága – a 102/2020. (IV.) Kormányrendeletnek megfelelően – előkészíti az interneten keresztül történő tájékoztatás, hozzászólás, szavazás lehetőségét a 2019. évi zárszámadó közgyűlés megtarthatósága érdekében. A szövetkezet honlapján és a közgyűlési meghívóban részletesen ismertetjük a szavazás szabályait. Az igazgatóság közzé teszi a szövetkezet honlapján a beszámolóval, mérleggel és fenntartási tervezettel kapcsolatos tájékoztatást a “Beszámoló” menüpont alatt. A “Szavazás” oldalra felkerülnek a napirendi pontok, amelyekhez – név és e-mail cím megadása után – hozzá lehet szólni. A szavazás alatt ez az oldal védett lesz, a hozzászólásokat jegyzőkönyvben rögzítjük. Szavazni lehet majd minden internetkapcsolattal rendelkező eszközről, számítógépről, laptopról, tabletről, mobiltelefonról, a külön erre a célra létrehozott “Szavazás” menüpont alatt. A belépéshez szükséges jelszót a közgyűlési meghívóban tesszük közzé. A szövetkezet minden albetét tulajdonosát egyedi azonosítóval láttuk el, amelyet a szavazás előtt kézhez kapnak. A rendeletnek megfelelően a szavazás 15 napig tart majd, és azt követően 3 napon belül értesítjük az eredményről a ” Határozatok” menüpont alatt.

Az un. “ülés nélküli” közgyűlés megtartása akkor érvényes, ha a tagok/nemtagok az alapszabályben előírt létszámban szavaznak ( 51 %). Amennyiben a szavazás nem érvényes az alacsony részvétel miatt, akkor 15 napon belül megismételt közgyűlést kell tartani, az arra vonatkozó részvételi szabálynak megfelelően.

Kérem, szíveskedjenek figyelemmel kísérni a bejegyzéseket! A személyes kapcsolattartás érdekébeni iratkozzanak fel a “Közlemény” oldalon (alul), ha még nem adták meg e-mail címüket vagy frissíteni szeretnék!

Budai László, Szövetkezet elnöke

 

1 hozzászólás

  1. Dornbach Péter dátum 2020.04.24. 11:56

    Köszönöm az értesítést

Szóljon hozzá!