Az igazgatóság tagjai:

IMG_1949 Laci

Budai László

Szövetkezet elnöke

20191202_102800

Pálfay Jolán

Igazgatósági tag

Kalános János

Igazgatósági tag

A Felügyelő bizottság tagjai:

arckép

Nagy Ildikó

Felügyelőbizottság tagja

Ambrózyné Papp Ildikó

Ambrózyné Papp Ildikó

Felügyelőbizottság tagja

Nagy-Sasvári Szilvia

Nagy-Sasvári Szilvia

Felügyelőbizottság elnöke

Az Akácfa Körúti Lakásfenntartó Szövetkezet Szigetszentmiklós egyik első generációs zöldövezeti lakóparkja. A néhai Pestvidéki Gépgyár támogatásával és a Betonútépítő Vállalat közreműködésével 1980-ban épült fel az első épület, akkori nevén a Pestvidéki Gépgyár Dolgozóinak Lakásépítő és Fenntartó szövetkezetében.  A lakások több ütemben készültek, eleinte házilagos kivitelezésben, később a szövetkezet építő szervezete által. Az építő lakók személyes közreműködésükkel nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy az akácos homokbuckák virágzó lakóteleppé alakultak át.

Az épületek építőanyaga abban az időben meglehetősen újszerű volt - a Siporex nevezetű alumínium-gázszilikát panel -, aminek a gyártástechnológiája gyakorlatilag a ma használt Ytong falazóblokknak felel meg. A 2,2 ha zöld területen épült 184 lakás és 148 garázs Akácfa Körúti Lakásfenntartó Szövetkezet néven 1992-ben kivált az anyaszövetkezetből, és önálló fenntartó szövetkezetet hozott létre.

Tisztelt Szövetkezeti Tagok!

Ezt a honlapot azért hívtuk életre, hogy elérhetővé tegyünk az Önök számára olyan információkat, amelyek alapvetően meghatározzák szövetkezetünk működését. Ezen az oldalon megtalálható - többek között - a hatályos alapszabály, a házirend, a lakásszövetkezetekre vonatkozó hatályos törvény, a GDPR, a szövetkezet Igazgatóságának és Felügyelő bizottsága tagjainak névsora és elérhetősége. Itt tesszük közzé az éves beszámolók adatait, a közgyűlési határozatokat, szabályzatokat, az aktuális közleményeket, eseményeket.

A dokumentumok pdf. ill. doc. formátumban kerülnek fel az oldalra, így azok letölthetők és kinyomtathatók.

Szövetkezet igazgatósága