Játszótér bekerítése – kulcs

Tisztelt Szövetkezeti Tagok!

Értesítem Önöket, hogy a közgyűlés 2018/06. számú határozatának megfelelően a játszótér körüli kerítés elkészült. A játszótéri kapuk kulcsát bárki átveheti, aki tulajdonnal rendelkezik a szövetkezet területén. A kulcs használatának feltételeit a szövetkezeti irodában ismerheti meg. A kapukat március 15-ig nem zárjuk, hogy mindenkinek legyen ideje kulcsot igényelni. Ezért nyomatékosan megkérek mindenkit, aki ez idő előtt igényelt és kapott kulcsot, március 15–ig ne zárja be a kaput.

Felhívom szíves figyelmüket, hogy a játszóteret és az átjáró kapukat minden szövetkezeti tag használhatja a Házirend betartása mellett! Gyermekeink egészsége védelmében a kutyákat, macskákat tilos a játszótérre bevinni, és tilos a dohányzás is. A magántulajdonunk védelme érdekében megkérek minden jó érzésű szövetkezeti tagot, hogy a határidő lejártát követően, zárja be a kapukat, ha elhagyta a területet. Ellenkező esetben nehezen tudunk gátat szabni a rongálásnak, hangoskodásnak. Nincs értelme a környezet fejlesztésének, ha idegenek időről-időre tönkreteszik, amit felépítettünk. A továbbiakban birtokháborításnak, és a magánterület megsértésének minősül, ha „idegen” tartózkodik vagy garázdálkodik a területünkön, így mindenkinek jogában áll rendőrt hívni.

A tiltó és figyelemfelhívó táblákat hamarosan kihelyezteti az igazgatóság, kérem, szíveskedjenek betartani és betartatni a szabályokat!

1 hozzászólás

  1. Lenart Lajosne dátum 2019-02-27 18:37

    Gratulálok, szép és gyors munka volt.
    Mostmár csak az lenne jobb, ha betöltené a JÁTSZÓTÉR funkcióját.

    Udv:Lenart Lajosne/Marcsi/

Szóljon hozzá!