Felhívás “Legyen Ön az igazgatóság tagja!”

Tisztelt Szövetkezeti Tagok!

A szövetkezet igazgatósága Kiss Attila távozásával csaknem fél éve két taggal működik. Az igazgatóság tavaly felhívásban kérte, hogy jelentkezzenek olyan szövetkezeti tagok, akik elhivatottságot éreznek a tagi érdekek képviseletére, az  igazgatósági tagság betöltésére, és akalmasnak érzik magukat erre a feladatra. Sajnos fél év elteltével egyetlen jelentkezés, ajánlás nem történt.

Egyesek úgy vélik, hogy a jelenlegi vezetésben túlsúlyban vannak azok a nézetek, amelyeket a szövetkezet elnöke képvisel, és bár a közgyűlés határozatainak megfelelően irányítja szövetkezetet, a tagság érdekei nem érvényelülnek megfelelően. Az igazgatóság feladata valóban nem csak az ingatlankezelés, hanem azon keresztül a többség érdekeinek képviselete, céljainak megvalósítása. Ehhez azonban olyan – a közösségért tenni akaró, döntéseikért felelősséget vállaló – igazgatósági tagokra van szükség, akik  aktívan kéviselik a lakókóközösség érdekeit. Amennyiben a tagok nem akarnak részesei lenni a szövetkezet irányításának, a szövetkezet elnöke magára marad. Bármennyire igyekszik ellátni ingatlankezelési feladatait, olyan döntéseket kell hoznia, amelyben nem segítik azok a tulajdonosok, akik ezzel a feladattal megbízták, és akiknek érdekeit hivatott képviselni.

Kérem, szíveskedjenek átgondolni a fentieket, és akiben van ambíció, jelentkezzen a zárszámadó közgyűlés előtt, hogy igazgatósági tagnak jelölhessük! A megbízás – közgyűlés jóváhagyását követően – a jelenlegi tisztségviselők megbízásáig, 2022. szeptember végéig tart.

Annak érdekében, hogy az igazgatóság jobban megismerje a tagság véleményét, a szövetkezet életét érintő nagyobb horderejű kérdésekben lakósági fórumot kíván szervezni. A fórum meghirdetése előtt a honlapon és facebook oldalunkon tájékoztatjuk Önöket az időpontról és a témáról.

Budai László / szövetkezet elnöke/

1 hozzászólás

  1. Budai László dátum 2020.03.31. 22:14

    Tisztelt Szövetkezeti Tagok!

    A járványra való tekintettel határozatlan ideig nem szervezünk fórumot!

Szóljon hozzá!