Értesítés szavazás eredményéről

Tisztelt Szövetkezeti Tag/ Nem tag!

Köszönöm, hogy képviselte szavazatával személyes véleményét, és ezzel formálta azt a közösségi véleményt, amely alapján az igazgatóság a továbbiakban a többség akaratának megfelelően tudja alakítani a pálya sorsát. Meglepően sok szavazat érkezett, ami azt bizonyítja, hogy sokan törődnek a szövetkezet közös tulajdonával, és nem érdektelenek a fontos kérdések eldöntésében. A szavazás során hivatalosan csak a szövetkezeti tagok szavazatát vehette figyelembe a szavazatszedő bizottság, de sok nem tag is leadta szavazatát, amelyet tájékoztató jelleggel értékelt a bizottság.

Szavazás eredménye:

A 117 szövetkezeti tagból 78 tag szavazott, amelyből 2 db szavazat érvénytelen volt. A 76 db érvényes szavazat meghaladja a taglétszám 50 százalékát (64,9 %), ezért a szavazás érvényes.

Arra a kérdésre vonatkozóan, hogy „a szövetkezet parkolót építsen a játszótéren lévő betonozott, bekerített pálya helyére ” az alábbi szavazatok érkeztek: 

Ellenezte :             65 fő          85,5%

Támogatta :           11 fő          14,5%

 

2019/06. Határozat

A szövetkezeti tagok írásbeli szavazatuk alapján többségben ellenzik, hogy a szövetkezet parkolót építsen a játszótéren lévő betonozott, bekerített pálya helyére.

 

Tájékoztató adat:

A szavazáson összesen 106 fő vett részt, amelyből 2 db szavazat érvénytelen volt

Lakók érvényes szavazatai :

Ellenezte:        88  fő               84,6 %

Támogatta:      16  fő               15,4 %

Szóljon hozzá!