Elkezdődött az elektronikus közgyűlés! Ne felejts el szavazni!

Tisztelt Szavazók!

A “rendes” közgyűlés szabályainak megfelelően megtartott elektronikus közgyűlés és szavazás hamarosan véget ér. Amennyiben a szavazásra jogosultak és szavazók aránya nem éri el az 51%-t, megismételt közgyűlést kell tartanunk. A megismételt közgyűlést – tekintettel a vészhelyzet fennállására – az igazgatóság ismét elektronikus eszközökkel kívánja lebonyolítani. Kérem, kísérjék figyelemmel az eseményeket és a tájékoztatást!

Az igazgatóság alapvető hozzáállása a közgyűlés lebonyolításával kapcsolatban továbbra is az, hogy a rendkívüli helyzet ellenére sem a szövetkezet vezetése döntsön a szövetkezet működésével kapcsolatos kérdésekben, hanem a tagság. A döntés ne szeptemberben (vagy ki tudja mikor) szülessen meg, amikor már a tervezett felújítási munkákat nem tudjuk elvégezni, ill. ne az igazgatóság döntsön ezekről, és utólag számoljon be róla, amikor azok már úgyis megtörténtek. A mérlegbeszámoló beküldésének határideje nem meghatározó  szempont a közgyűlés megtartásának szükségességére nézve.

Budai László, szövetkezet elnöke

3 hozzászólás

 1. Dornbach Péter dátum 2020.05.12. 13:00

  Úgy gondolom most az a legfontosabb, hogy a gátló körülmények ellenére is megtartható legyen a közgyűlés.
  Az igazgatóságtól kapott tájékoztató szerint bárki kérheti az irodában a segítséget a szavazáshoz. Ezzel biztosítva van azok számára is a szavazás, akik nem rendelkeznek elektronikus kapcsolati lehetőséggel, és ez egyben Nagy Imre felvetésére válaszul is szolgál. Felesleges ezen tovább rugózni.

 2. Dornbach Péter dátum 2020.05.17. 10:44

  Tisztelt Elnök Úr!

  Találtam egy bejegyzést, hogy elkezdődött a szavazás.
  A hét elején, úgy emlékszem kedden már szavaztam.
  Ha nem érkezett meg, kérem jelezzed..

 3. Budai László dátum 2020.05.17. 10:48

  Tisztelt Péter!

  Nem érkezett meg a szavazatod, feltehetőleg még “teszt” üzemben szavaztál.
  Üdvözlettel

Szóljon hozzá!