Életbe lépett a Tűzvédelmi házirend

Tisztelt Szövetkezeti Tag, Lakó!
Értesítem, hogy a szövetkezet igazgatósága 2021. február 9-én hatályba léptette a Tűzvédelmi házirendet.
A megújuló Házirend kiegészítéseként szükségessé vált a Tűzvédelmi Házirend létrehozása. Tűzvédelmi szabályzat alkalmazása kötelező minden gazdálkodó szervezet számára – beleértve a szövetkezeteket is – amelynek meglétét és alkalmazását a katasztrófa védelem időközönként ellenőrzi. Mivel a szabályzat elkészítése jogszabályi és szakmai ismereteket követelt, ezért tűzvédelmi szakértőt bíztunk meg a feladattal.
A Tűzvédelmi házirend megismerése és betartása mindenki itt lakó számára kötelező. Ezért minden lépcsőházban kihelyezünk egy kivonatot, amelyen a lényeges előírások vannak kiemelve, és több helyen is közzé tesszük a szabályzat teljes szövegét. Azoknak a lakóknak, akik megadták e-mail címüket, ill. azoknak, akik e-mailben kérik az info@betanet.hu levelezési címen, elküldjük a teljes szabályzatot. Közzé tesszük a szövetkezet honlapján http://akacfalakszov.hu/ „Szabályzatok” fül alatt PDF. formátumban, ahonnan letölthető ( jelszó: változatlan, az értesítő levélben lesz emlékeztető).
Amennyiben Ön nem rendelkezik internet-hozzáféréssel, kérheti a szövetkezeti irodában a szabályzat kinyomtatását.
Kérem, hogy saját maga és lakótársai védelmében olvassa el a szabályzatot! A szabályzat nem ismerése senkit nem mentesít a felelősség alól!
Budai László
Szövetkezet elnöke

Szóljon hozzá!